Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Japán földrengés lassítja az Avatar folytatásának elkészülését?

2011.03.21. 21:37 koimbra 6 komment

Tavaly ősszel derült ki, hogy James Cameron le akar ereszkedni a Mariana-árok mélyére, oda ahol eddig csupán csak két ember, Jacques Piccard és Don Walsh járt. Cameron 3D-s kameráját sem hagyta volna otthon, a terv az volt, hogy felvételeket készít, amelyeket aztán felhasznál az Avatar 2-höz is és jobban szemügyre veszi a vizivilágot. Ennek érdekében még egy két személyes tengeralattjárót is építtetett.

A Corona Coming Attractions oldal belső forrásra hivatkozva azt írja, hogy  a merülést erősen veszélyeztetik a Japánt ért földrengések. Habár a március 11-én mért 9-es nagyságúnál már kisebb erősségű rengéseket észlelnek ,az expedíciót valószínűleg le fogják fújni. Ebben a helyzetben senki nem vállalná, hogy kockára tegye a saját vagy akár a társa életét és valószínű, hogy a Fox sem fogja hagyni, hogy az arany tojást tojó tyúkja veszélyes helyzetbe keveredjen. Elképzelhető, hogy a stúdió inkább még ad néhány plusz tíz milliót, hogy az effektes mágusok minél élethűbben adják vissza Pandora óceánjának a mélyét. Vagy lebeszélik Cameront, hogy ne víz alatt játszódjon a film.

Címkék: miújság avatarm

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr492760478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevlar · http://haerdekel.blog.hu/ 2011.03.22. 02:44:44

Kövezzetek meg de nekem az első Avatar se tetszet...
Szép meg minden, de az elejétől a végéig az az érzésem volt hogy ezt a sztorit már láttam valahol...

L'Angelus 2011.03.22. 08:31:38

Ajánlom neki, hogy ezúttal normális történetet rakjon össze, ne egy ilyen ganéj Star Trek Pocanhontast!
>: (

mr.roper 2011.03.22. 08:48:03

@kevlar: ott nem egy sztori lehetet ismerős számodra:-))Japán földrengés?Biztosan 3-as D erősségű lehetett Cameronnak a katasztrófa...:-))

Spawn85 2011.03.22. 10:49:50

@kevlar: Miért kövezne meg bárki is? Nincs olyan film, ami mindenkinek tetszene.

Amúgy meg az Avatar sztorijánál nem az volt a kérdés, hogy láttunk-e már valahol hasonlót, hanem, hogy hány filmben is? :)

De nem érzem ez gondnak, hiszen az Avatar elsősorban a látványa miatt volt jó, nem a lebilincselő története miatt.

COLT 2011.03.22. 21:06:49

@kevlar: Sablon film, nagy markegingel, eladva a 3d-vel. ezért volt tuti siker, egyékbént egy teljesen átlagos film, a bombák földje se volt jobb, de még mindig inkább mint az avatar.

kevlar · http://haerdekel.blog.hu/ 2011.03.23. 00:54:18

Nem tudom, nekem minden ismerősöm el volt ájulva tőle, azért gondoltam hogy ez az elterjedtebb vélemény.
Igaz, én hobbiként sokat kutakodok, olvasgatok spec.effektek meg látványvilág terén, úgyhogy rendező legyen a talpán aki pusztán ennyivel levesz a lábamról.:)
Egyezzünk meg abban hogy majd a filmdroid-on elolvasom mit írtok róla ti ha kijön, addig nem veszem meg a jegyem.:D
süti beállítások módosítása