Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Finchert akarják a Kleopátra film élére

2011.03.22. 17:03 koimbra 2 komment

Tavaly James Cameront hozták szóba a Kleopátra projekttel, de elég hamar kiderült, hogy a rendező nem fogja levezényelni a filmet. Ezt követően Paul Greengrass került a tervezet közelébe, ám ő is lelépett egy másik alkotás kedvéért. Scott Rudin producer jelenleg azt szeretné, ha David Fincher alá tolhatnák be az üres rendezői székét. Fincher éppen  A tetovált lányon (The Girl with the Dragon Tattoo) végzi a végső simításokat és még nem tudni, hogy mihez szeretne ezt követően hozzálátni. Egyelőre nem jött semmi új info a 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo remake környékéről és úgy fest, hogy a Randevú a Rámával (Rendezvous with Rama) nem fog megvalósulni.

A főszereplőt Angelina Jolie fogja játszani és Rudin azt ígéri, hogy "nem egy szexi cicus lesz, hanem egy igazi politikus, stratéga és hadvezér. Joseph Mankiewicz filmjében Elizabeth Taylor csábító volt, de az királynő történetét férfiak írtak. Ezúttal azonban egy hölgy tollából származik a sztori." A film Stacy Schiff könyve alapján fog készülni.

Címkék: miújság könyvből film kleopátra

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942762579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thrasher 2011.03.22. 20:48:06

egyszer kezdhetne megint olyan cuccba is végre, ami érdekel...

zsoltibacsi · http://skypesuli.hu/ 2011.03.22. 22:33:13

Csak legyen színvonalasabb a film mint a közösségi háló..
süti beállítások módosítása