Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cage és Travolta ismét együtt játszhat

2011.03.25. 17:03 koimbra 5 komment

John Travolta és Nicolas Cage karrierjének egyik csúcspontja az Ál/Arc (Face/Off) akciófilm volt. Mára mindkét színésznek döcögősen megy a szekér, habár Travolta még nem tart ott, hogy újra ki kellene húzni a gödör aljáról, Cage viszont szépen halad a mélypont felé. Ők ketten ismét együtt fognak játszani, ráadásul nem is egy, hanem két produkció kapcsán is szóba került a nevük és még az is előfordulhat, hogy megint szórakoztató és sikeres alkotást hoznak össze.

Az egyik a Shrapnel, amit John McTiernanra szerettek volna bízni, de még nem biztos, hogy az akciófilmek egykori nagymestere alá fogja írni a szerződést. A forgatókönyvet Evan Doughterty írta még 2008-ban és mindenki csak dicsérte, hogy milyen jó lett. A történet két háborús veteránról, egy szerből és egy amerikairól szól, akik részt vettek a boszniai csatározásokban. Az amerikai egy erdőbeli vadászat során súlyosan megsebesíti a szerbet, majd magára hagyja. Azonban a férfi túléli az esetet és bosszút akar állni. Meg is leli az amerikait, aki éppen faházikóban éldegél, próbálja elfelejteni a háború borzalmait. Egy kegyetlen és halálos macska-egér játszma veszi kezdetét.

A másik projekt címe a Sea Trial, amely Frank De Felitta regényén fog alapulni. De Felitta fia, Raymond írja a forgatókönyvet és ő is fogja rendezni. A cselekmény egy jachton fog zajlani, ami párokat visz el romantikus utakra. Azonban a fedélzeten tartózkodó egyik páros nem az, akiknek mondják magukat.

Címkék: miújság akcióhír shrapnel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162771304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.03.25. 18:11:33

Hát, asszem ez a macska egér harcos film megvett kilóra. Remélem hogy minimum az Ál/arc szintjét hozza:D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.03.25. 18:37:26

@COLT: engem is megvettek, az Ál/arc nagyon tetszik még ma is.

Globetrotter2014 2011.03.25. 19:00:40

Tierman nagyot bukott a rollerballal (öcsém, az az éjszakai üldözés, a padlón fetremgtem a röhögéstől). Szerintem valakit biztos odatesznek majd melléje hogy vezesse a kezét, ha megint megremegne...

COLT 2011.03.25. 19:53:55

@ZF2: AZ maga volt a rémszar kategória. Egyébként Tiernan jó rendező, Die Hard 1, 3, Predator...

COLT 2011.03.25. 19:55:07

@doggfather: Kiállta az idő próbáját, Cagenek az a film pont a szerencse sorozatába tartozik, amikor egymás után cisnált 3-4 jó filmet, kapásból ami beugrik az a szikla, a con air, meg az ál/arc, mindegyik sikeres volt, és nem volt szarrá cgizve egyiksem...
süti beállítások módosítása