Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Thor karakter poszterek

2011.03.26. 11:34 koimbra 4 komment

A Marvel Kenneth Branaghra bízta a Thor rendezését, miután Matthew Vaughn kreatív nézetkülönbségek miatt elhagyta a projektet. Branagh-nak általában kisebb költségvetésű filmekhez volt köze, de azért egy igen-igen nagy büdzséjű produkcióból kivette a részét. A Wild Wild West fantasy-akció-westernben láthatta, hogy miként szórják a pénzt, remélhetőleg tanult annak a filmnek a hibájából és élvezhető alkotást tesz le az asztalra.

Eddig 5 karakter poszter látott napvilágot a Thorral kapcsolatosan. Az elsőn a címszereplőt vehetitek szemügyre, akit Chris Hemsworth játszik, a következőn Odin kapott helyet, a Villámisten apját Anthony Hopkins alakítja. A sárgaszemű körszakállas fickó Heimdall, őt Idris Elba formálja meg. A negyediken a Natalie Portman által játszott Jane Foster kapott helyet, majd megint egy hölgy, aki nem földi halandó, hanem asgardi, Sifet Jaimie Alexander kelti életre. Az utolsón a gonosz Loki mosolyog, Tom Hiddleston játssza.

Címkék: thor poszter képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142772799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.03.26. 13:43:43

kellemes közepes szuperhősös film lészen a mozikban.

Sanosuke 2011.03.26. 13:44:15

az új x-men simán verni fogja, és a GL is xD

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.03.26. 14:35:42

@Sanosuke: GL??

Én nagyon remélem, hogy jó lesz.

emperorl2 2011.03.30. 17:09:13

az új x-men tuti jó lesz, de én remélem a thor is tartalmazni fog egy két meglepetést, a green lantern meg vagy nagyon jó lesz vagy egy nagy baromság
süti beállítások módosítása