Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A belgrádi Fantom előzetes

2011.04.01. 20:09 koimbra Szólj hozzá!

Belgrád, 1979. Amíg Tito elnök Kubában egy nemzetközi értekezleten vesz részt, a város figyelmét egy rejtélyes Fantom kelti fel, aki egy lopott fehér Porschéval elképesztő kaszkadőr bemutatót tart éjszakánként Belgrád utcáin. A rendőrség kudarcot vall az elfogásában, és amikor elterjed a rendőrséggel folytatott macska-egér játék híre a köztudatban, az emberek éjszakánként összegyűlnek, hogy megnézzék.
A belgrádi Fantom egyre jobban élvezi a népszerűséget, így egyik nap betelefonál a rádióba és nyilvánosan kihívja a rendőrséget, hogy próbálják meg elfogni. Ez a korszakban nyílt ellenállásnak számított, és több mint tízezer ember sereglett az utcákra, hogy támogassa hősét. A közönség előtt veszélyes lett volna megsemmisíteni, így a rendőrség rákényszerült az üldözésre, ahol a szabályokat a fantom diktálta…
A Fantom és a fehér porschéja igazi legendává vált, amikor Belgrád utcáin autós bemutatójával Tito rendőrségét provokálta. Itthon április 14-én mutatják be.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392792034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása