Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Red Sox tulaja filmbe fektet némi pénzt

2011.04.04. 22:11 koimbra Szólj hozzá!

John Henry, a Boston Red Sox tulajdonosa és felesége Linda Pizzuti Henry némi pénzt invesztálnak  a Lucky Them filmbe. A főbb szerepekben Marisa Tomei, Thomas Haden Church, Allison Janney és Alec Baldwin fognak tündökölni. A fogatókönyvet a The Last Exorcism horror írója, Huck Botko vetette papírra, Emily Wachtel segített be neki. Botko ezen kívül a rendezői teendőket is bevállalta. Botko készített már néhány rövidfilmet, tavaly a The Virginity Hit vígjátékot, előtte 6 évvel a Mail Order Wife-ot dirigálta, egyiknek sem volt nagy visszhangja.

A történet egy rockújságírónőről szól, aki nyomára szeretne bukkanni volt barátjának. Ha minden jól megy - márpedig miért ne menne - akkor a forgatáshoz még idén hozzá fognak látni.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732800344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása