Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eddie Murphy lehet James Brown

2011.04.05. 13:04 koimbra 2 komment

Évek óta tervezgetik a James Brown életrajzi filmet, de eleddig még nem nagyon haladtak vele. 2006-ban Spike Lee ülhetett bele a rendezői székbe, aki azóta sem szállt ki belőle. Lee Wesley Snipest nézte ki főszereplőnek, ám a fejesek nem akarnak hónapokat vagy akár éveket várni, mire a színész újra szabad lesz, ezért másvalakit szeretnének szerződtetni. Két név van a listájukon, az egyik Eddie Murphy, akitől nem áll távol a zenélés-éneklés, hisz régebben maga is előadott néhány számot. A másik zenebizniszben jártas Usher. A hírt Dr. Yanna Brown, a soul legenda lánya árulta el egy interjúban.

Murphy egyébként néhány éve Conan O'Brian vendége volt és a showműsorban elmondta, hogy Snipes kitűnő választás volt Brown eljátszására. "Szerintem Snipes nagyszerűen fogja megformálni Brownt. De tényleg, Snipes remek színész. Drámákban és vígjátékokban volt látható, mielőtt karate és egyéb hasonló filmeket kezdett csinálni, előtte bevállalt mást is. Majd egyszer az akció felé fordult,  ámettől függetlenül ő még egy igazi tehetség." - mondta. Arról vajon mi lenne a véleménye, hogy Usher is esélyes a főszerepre?

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272801569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Largo Le Grand 2011.04.06. 00:38:33

Eddie M már játszott valami hetvenesévek-beli muzsikust, mi is volt az?
Wesley Snipes pedig kifejezetten jó volt a (szintén spike lee jegyezte) mo' better bluesban. Szóval klassz lenne bármelyik.

Reterro 2011.04.06. 06:35:47

Szerintem meg ezek a színészek már túljátszották magukat, jó volna valamilyen kevésbé ismert pofa!
süti beállítások módosítása