Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Meg Ryan rendezni fog

2011.04.06. 11:01 koimbra 1 komment

Meg Ryan egykoron megbízhatóan szállította a romantikus vígjátékokat/drámákát, azonban az ő ideje is lejárt, így a 2000-es években már nem sok babér termett számára. Tisztában van ezzel a színésznő is és nem azzal próbál meg újra a középpontba kerülni, hogy egy egykori sikerfilmjének a folytatásáért lobbizik vagy vetkőzik valamely férfimagazinnak, hanem beáll a kamera mögé. Élete első rendezése az Into the Beautiful dramey lesz, Ryan nem fog játszani benne, a szereposztáshoz hamarosan hozzálát. Wendy Finerman producer azt mondta, hogy mindig is keresi azokat a történeteket, amelyek megnevettetik és megríkatják, úgy érzi, hogy Ryan tökéletes választás a rendezői posztra, képes lesz vicces és szívhez szóló produkciót készíteni.

A forgatókönyvet Anne Meredith, az Ösztönember (Cavedweller) írója vetette papírra. Arról nem esett szó, hogy miről fog szólni a film, annyi ismeretes, hogy régi barátok ismét találkoznak.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22804143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2011.04.06. 11:15:21

A Kate és Leopoldban imádtam őt :D De hát már elmúltak a 90-es évek.
süti beállítások módosítása