Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírek

2011.04.06. 10:30 koimbra Szólj hozzá!

Daniel Craig a vadnyugati Dirty Harry

          Új szerepben láthatjuk Daniel Craiget: a Cowboyok és űrlények című szuperprodukcióban titokzatos revolverhőst alakít, aki megment egy vadnyugati városkát az agresszív földönkívüliektől. Jon Favreau rendező eredetileg Robert Downey Jr.-t akarta a szerepre, ő azonban más elfoglaltsága miatt nem ért rá. Favreau most már nem is nagyon bánja. – Lehet, hogy Robert elviccelte volna a figurát, pedig mi halálosan komolyan veszünk a filmben mindent – mondja a rendező. – Azt szerettem volna, ha a főhősünk nagyon kúl, vagyis hiányzik belőle az irónia, mert sokkal keményebb és egyenesebb fickó annál. Daniel pontosan ilyen: tulajdonképpen a vadnyugati Dirty Harryt formálja meg, akivel nem lehet szórakozni, mert azonnal üt vagy lő. Erre fáznak rá aztán az űrlények.


(Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus)

Ellopták Hopkins villámát

          Azzal dicsekszik Stan Lee, hogy lejátssza Sir Anthony Hopkinst a vászonról a Thor című filmben. A világhírű képregény szerző, aki a Marvel Comics univerzumának számtalan karakterét álmodta már papírra, a mostanival együtt 14 alkalommal bukkant fel meglepetés-szerepekben a műveiből készült filmekben. – Anthony hiába játssza Odin főistent, elloptam tőle a villámot, mert zseniális vagyok abban a négy másodpercben, amíg szerepelek a filmben – tréfálkozott Lee. – Utolérhetetlen alakítás, ha valakire, akkor a közönség nyilván rám fog emlékezni a filmből.

            A jeles alkotó azt is elárulta, mire jók a képregényekből készített szuperhősös filmek. – A gyerekek odavannak a tündérmesékért, amikben óriások, törpék meg mindenféle fura lények vannak. Aztán a srácok felnőnek, és már ciki lenne, ha tündérmeséket olvasnának, Ekkor jönnek a képbe a szuperhősös mozik, amikben dettó óriások, törpék meg mindenféle fura lények nyüzsögnek, de már felnőttek számára tálalva, és így már nem olyan ciki. Ezért vesznek meg a nézők a képregény-adaptációkért, különösen azokért, amelyek az én munkáimból készülnek.

            (Thor – hazai bemutató: 2011. április 28.)

Natalie Portman szereti a malac vicceket

              Nagyon vidáman zajlott a Király! című vígjáték forgatása, mert a stábtagok egyfolytában malac vicceket meséltek, ami a női főszereplőt, Natalie Portmant egyáltalán nem zavarta. – Sokan azt hiszik, valamiféle sznob spiné vagyok, aki állandóan felhúzott orral jár-kel, mert szerepelt egy-két komolyabb filmben – mondja Natalie. – Pedig dehogy! Amikor az ír meg skót stábtagok jöttek a jó kis háztáji vicceikkel, amik persze leginkább a nemi élet és az anyagcsere folyamatok történéseit taglalták, én is ugyanúgy dőltem a röhögéstől, mint bárki más. Pedig tényleg botrányos viccek voltak! Nem mondom, amikor az ember hajnali ötkor felkel, és az az első, hogy a világosító megkínálja egy durva poénnal, az kicsit fárasztó, de nem vagyok igazán kényes az ilyen dolgokra.

            (Your Highness – hazai bemutató: 2011. július 7.)

Kényelmetlen volt a csók a Transformers 3 forgatásán

          Komoly fizikai kihívást jelentett a Transformers 3 forgatása, de a romantikus jelenetek sem voltak a legkellemesebbek a szereplők számára. A Megan Foxot váltó Rosie-Huntington Whiteley így számol be tapasztalatairól. – Nem az volt a baj, hogy most csókolóztam először nyilvánosan, hanem a magasságkülönbség okozott problémát – mondja az angol modell, aki természetesen Shia LaBeouffel gabalyodik össze a filmben. – Nagyjából egyforma magasak vagyunk Shiával, de tűsarkút kellett viselnem, ezért fölé tornyosultam. Mondtam Michaelnek (Bay, a film rendezője – a szerk.), hogy levenném a cipőt, de ő csak nevetett, mondván, adjak reményt az alacsony amerikaiaknak. Ezért aztán kicsit féloldalasra sikeredett a csókunk, kíváncsi vagyok, hogy fest majd a filmben.

            (Transformers: The Dark of the Moon – hazai bemutató: 2011. június 30.)   

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr452803262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása