Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Maci Laci megérkezett, Statham gyilkolászik

2011.04.07. 18:58 koimbra Szólj hozzá!

Van miből válogatni, rengeteg új film érkezett a mozikba. Van itt vígjáték, dráma, thriller.

Csúcshatás (Limitless): Bradley Cooper egy lecsúszott írót játszik, aki kipróbál egy új szert és hirtelen egyenesebe jön, sikeres lesz, dől a lé. Ám a szernek vannak mellékhatásai is. Neil Burger rendezésében Robert De Niro is látható.


Maci Laci (Yogi Bear)
: Több hónappal az amerikai bemutató után hozzánk is befutott a népszerű rajzfilmsorozat moziverziója. A címszereplőt és Bubut CGI-vel hozták létre, a helyszín a Jellystone Park. Eddig több, mint 200 milliót hozott, a kritikusok és a nézők azonban nem kedvelték.


A mestergyilkos (The Mechanic):
Az eredeti verzióban Charles Bronson játszotta a főhőst, az új változatban Jason Statham formálja meg a profi gyilkost, akinek meg kell ölnie mentorát. Ezt követően annak fia arra kéri, hogy képezze ki.


Menedék (Le Refuge):
2009-es francia dráma. A történet elején egy gazdag párost ismerhetünk meg, akik boldogak, de rendszeresen drogoznak. Egy nap a férfi túladagolja magát, a nő pedig vidéken próbál új életet kezdeni.


Kedves szomszéd (Smukke mennesker):
Drám dráma. Mikkel Munch-Fals első rendezése, négy embert mutat be a produkció, akik valamilyen szinten, de elégedetlenek magukkal.


Womb - Méh
: Fliegauf Benedek filmjében Eva Green játssza a főszerepet. Rebecca és Thomas boldogan élnek, ám a férfi elhalálozik egy balesetben, a nő úgy dönt, hogy klónoztatja szerelmét.


A zöld sárkány gyermekei: Magyar dráma, Rátóti Zoltán, Bánfalvi Eszter főszereplésével készült film. Egy kínaiak által használt raktárépületen szeretnének túladni, az egyik dolgozó és a tulaj pedig barátságot köt.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr132807495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása