Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Maggie Grace az Elrabolva 2-ben

2011.04.07. 11:39 koimbra 3 komment

Maggie Grace is visszatér az Elrabolva 2-ben (Taken 2). Nem lett volna túl nagy baj, ha kihagyják, ugyanis a lényeg nem ő, hanem az édesapját eljátszó Liam Neeson. A történetről még mindig nem tudni semmit, de remélhetőleg nem játsszák el ismét, hogy a lányt elrabolják, Neeson pedig elindul és kicsinálja az adott ország városának alvilágát és titkosszolgálatot. Illetve az nem probléma, ha Neeson bulldózerként tör előre, csak találjanak ki mást, ami után a veterán ex-ügynök beveti minden tudását, hogy megoldja az ügyet.  A forgatás év végén vagy 2012 elején veszi kezdetét, a rendezői poszton Olivier Megaton, A szállító 3 (Transpoter 3) rendezője fog tevékenykedni.

Grace hamarosan fel fog bukkanni az Alkonyat negyedik részében, a Breaking Dawn-ban, majd a Lockout sci-fiben domboríthat. Utóbbinál Luc Besson a producer, akárcsak az Elrabolva esetében. Valaki adjon egy igazi főszerepet ennek a lánynak, ne csak mellékszereplőként élje életét.

Címkék: miújság sequel taken taken 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352806836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.04.07. 12:16:55

Hiába jó nő, tényleg jelentéktelen lehetett, mert semmire nem emlékszem róla a filmből. Csak az maradt meg, hogy Liam henteli az albán lánykereskedőket. :-D Ütős film volt!

Sanosuke 2011.04.07. 18:57:14

tudom már :D

most Neesont fogják elrabolni és a lánya fog törni zúzni lövöldözni és a végén kiszabadítja apucit :D

Cucuminator 2011.04.07. 20:42:13

@Sanosuke: Na én ettől komolyan félek :S A rendező nem tett túl jó benyomást a szállító 3-al. MIÉRT NEM LEHET AZ EREDETI RENDEZŐT MEGTARTANI?
süti beállítások módosítása