Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Maguire a Pí életében

2011.04.09. 13:50 koimbra Szólj hozzá!

Ang Lee fogja rendezni a Pí élete (Life of Pi) filmet Yann Martel bestseller könyve alapján. A direktor kisebb csatát vívott a stúdióval, a vita tárgya a költségvetés volt, de végül megállapodásra jutottak. Ezt követően leszerződtette az ismeretlen Suraj Sharmát, aki Piscine “Pi” Molitor Patelt fogja megformálni. A srác 227 napig hánykódott a tengeren egy mentőcsónakban, társasága egy hiéna, egy zebra, egy orángután és egy bengáli tigris volt. Irrfan Khan játssza az öregebb Patelt, Tobey Maguire pedig most lépdelt fel a fedélzetre. Maguire egy író lesz, aki erről a kalandról készít interjút Patellel.

"Nagyon boldog vagyok, hogy Tobey csatlakozott a filmhez. Egyike a kedvenc színészeimnek, akivel volt alkalmam együtt dolgozni és örülök, hogy harmadjára is együtt tevékenykedhetünk." - mondta Lee. A színész és a rendező közösen munkálkodott a Jégvihar (The Ice Storm) és a Pokol lovosai (Tide With the Devil) filmeken.

Címkék: miújság könyvből film life of pi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572811933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása