Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 80-as évek: Eliminators előzetes

2011.04.10. 16:35 koimbra 4 komment

Az Eliminators sci-fiben egy gonosz tudós időgépet készít és egy félig-ember, félig-robotot küld át rajta, aki végre is hajtja a feladatot, leszállítja a szükséges dolgokat. A tudós nagyratörő terveiben nem szerepel a mandroid és parancsot ad likvidálására, ám az megszökik. Felkeres egy technikai dolgokban jártas hölgyet, majd egy nindzsával és egy Dél-Afrikát ismerő férfivel szövetkezve megpróbálja megakadályozni egykori főnökét.

A főszereplőt Patrick Reynolds játssza, aki a filmet követően még két tévé sorozatban bukkant fel, ezt követően nem volt látható semmiben. Jobbnak látta, ha édesapja nemzetközi buszcégénél helyezkedik el. Denise Crosby alakítja a mandroid szerelőjét/segítőjét, a hölgy azért komolyabb pályát tudhat maga mögött, bár inkább a kisképernyőre szánt produkciókban volt látható, de benne volt a Villám harmadik részében, a 48 órában és a Kedvencek temetőjében. A nindzsát megformáló jóember, Conan Lee inkább távol-keleti művekre szerződött le, ám a Halálos fegyver 4 szereplőgárdájába is bekerült, utolsó filmje a Lady Samurai volt. Peter Manoogian nem volt túl termékeny, össz-vissz 8 alkotást dirigált, köztük az Arénát és a Ellenséges területet. Az Eliminators nálunk hangalámondással volt látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272814597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.04.10. 18:11:36

sometkind of damn comic book :D
még rosszabb :D

Sanosuke 2011.04.10. 18:12:39

ilyen és ennél rosszabb filmeket a film pluszon szoktak adni :D

countrypecos 2011.04.10. 18:48:53

XD Ez mi a p*csa?! :D Uramatyám!!!!!

Globetrotter2014 2011.04.11. 18:23:01

Erről a filmről hallottam de sosem sikerült megnézni. De talán nem akkora baj :)
süti beállítások módosítása