Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Matt Reeves sci-fit készít

2011.04.11. 22:55 koimbra Szólj hozzá!

Matt Reeves, a Let Me In rendezője sci-fit fog készíteni, így a Cloverfield 2-re hiába várunk. Ráadásul a szörnyes alkotás producere J.J. Abrams  eléggé elfoglalt és a forgatókönyvíró, Drew Goddard is első rendezésére készül.

Reeves műve Ray Nelson  8 O'Clock in the Morning címre hallgató novelláján fog alapulni. John Carpenter is ebből hozta össze 1988-ban az Elpusztíthatatlanok filmet. A történet szerint egy férfi hozzájut egy különleges napszemüveghez, aminek segítségével látja az emberek közé beférkőzött űrlényeket. Reeves azt mondja, hogy a saját verziója nem a Carpenter-féle produkció remake-je lesz, ő teljesen más irányból fogja megközelíteni a történetet. A 88-as változat szatirikus volt politika vonatkozásokkal, ám az új projektben inkább az emocionális oldaláról közelítik meg a történetet. A Testrablók támadásában vagy egy Roman Polanski filmben látott és átélt paranoiát akarja kidomborítani. Egyelőre még nincs forgatókönyv, Reeves pár napon belül hozzá fog látni.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832818931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása