Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A kokaint anno beleszámították a büdzsébe - mondja Quaid

2011.04.11. 16:04 koimbra 7 komment

A Newsweek oldalán olvasható cikkben Dennis Quaid azt állítja, hogy anno a filmek büdzséjébe beleszámolták a kokaint is, ő pedig rendszeresen ki is aknázta a lehetőséget, de végül az eszére hallgatva leszokott róla.

"A legnagyobb hibám az volt, hogy rákaptam  a kokainra. 1974-ben a főiskola után Los Angelesbe jöttem, akkor kezdődött ez az egész. Először még nem volt rendszeres. Az emberek a bulikban viszont folyamatosan szippantottak belőle. Sőt, a kokaint a filmek költségvetésébe is beleszámolták. Mindenki drogozott, úgy szállították a forgatásokra." - mondta Quaid, aki beismerte, hogy a Könnyű élet munkálatain már kész csőd volt az élete. Egy órákat aludt, majd felébredvén felszívta a szokásos csíkot, megesküdött, hogy nem teszi többet és ez így folyt nap, mint nap. Rádöbbent arra, hogy nem gyógyul ki függőségéből, akkor könnyen lehet, hogy 5 év múlva a föld alatt lesz. Ezért elment a rehabra és tisztába tette az életét.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr752817688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boyzndahood 2011.04.11. 17:17:15

Szerintem ez akkoriban megszokott dolog volt ,nem volt olyan ember a szórakoztató iparban aki nem szívott kokaint szvsz :D
egy idézetet hadd rakjak be :
“ Once an addict - always an addict. ”
— House M.D.
^^

Alex Mahone 2011.04.11. 19:26:37

Szerintem nem csak anno...

COLT 2011.04.11. 21:08:09

Akkor én is felcsapok színésznek, de nekem a sört számítsák bele, ne ezt a fehér szart:D

PhilipMorris 2011.04.11. 22:19:44

Nem tom, én az ilyen "szomorú" híreket nem tudom komolyan venni, az hogy egy hülye csávo hülyeségeket csinál. Ez meg hogy mindenki flessel a forgatásokon ezt baromságnak tartom, meg hogy téglákba hozzák a kokot mint a pizzat, ez vicc :))))))Ezek szerint Spielberg betépve rendezte a Schindler listáját vagy Nolan is biztos belőve csinálja a batman franchiset. Nem mondom hogy nem élnek drogokkal a sztárok de azért nehéz elhinnem hogy ebédszünetekben szendvics helyett egy csík kokaint tolnak.
De hogy alátámasszam hogy egy részét elhiszem a történetnek robert downey jr. 1000% hogy a natural born killers forgatásán kapott rá a cuccosra mert azt a filmet viszont bisztos hogy betépve csinálták :)

Droid 2011.04.11. 23:07:06

Hát igen ebből a nemzedékből már csak Charlie Sheen tart ki az alkohol,drog,kurva mesterhármas mellett.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.04.12. 08:39:58

Amikor olyan filmek készültek, mint a Szelíd motorosok akkor el is tudom hinni ezeket a híreket is...
süti beállítások módosítása