Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruise lesz a Horizons sci-fi főszereplője?

2011.04.13. 11:49 koimbra 4 komment

Joseph Kosinski kliprendező első mozifilmje, a Tron: Örökség (Tron: Legacy) nem hozott úgy, ahogy a Disney szerette volna, talán ezért is döntöttek úgy, hogy mégsem akarják a Horizons sci-fit. A hivatalos magyarázat szerint a film nem felel meg a stúdió által felállított irányelveknek, viszont voltak olyan rendesek, hogy Kosinksinek megengedték, hogy más otthont keressen a projektnek. Jelenleg úgy fest a helyzet, hogy az Universal berkein belül készülhet el a produkció, a főszerepre Tom Cruise-t akarják.

A Horizons a posztapokaliptikus Földön játszódik, az emberek a felhők felett élnek és engedély szükséges ahhoz, hogy valaki a felszínen gyűjtögessen. Egy katonát áll a középpontba, aki járőrözés közben lezuhant űrhajóra bukkan, amiben szépséges nőre lel. Kiderül, hogy a hölgy úgy 60 éve van így lehibernálva. A nő magához tér és ismerősként tekint a férfire, aki ezt nem tudja mire vélni, de megpróbálják kibogozni a rejtélyt. Producer: David Fincher.

Címkék: horizons miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22822664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sonda 2011.04.13. 11:57:11

Dejó h nem a Disney szarja majd el, hanem Tom Cruise :)

vrango 2011.04.13. 15:56:31

Nekem elsőre tetszik... bár benne van egy hatalmas bukta esélye...

Boyzndahood 2011.04.13. 18:01:08

ez eddig kurta jól hangzik csak el ne csesszék de nekem tuti nézőőős :)

COLT 2011.04.13. 18:05:16

@vrango: Igen, a Tron is valahogy így kezdődött, aztán kiderült hogy én nem láttam még olyan szar filmet...
süti beállítások módosítása