Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Laurie lesz a Mister Pip főszereplője

2011.04.13. 22:37 koimbra 3 komment

Hugh Laurie, a Dr. House sorozat sztárja fogja játszani a Mister Pip főszerepét. A produkció Lloyd Jones regénye alapján készül, a rendező teendőket az első két Shrek és az első két Narnia alkotást leszállító Andrew Adamson vállalta magára, aki a forgatókönyvet is megírja.

A könyv tartalma: Matilda, a tizenhárom éves kislány egy trópusi szigeten él szüleivel. Egy nap zavargások kezdődnek a szigeten, ezért egy kivételével minden fehér ember elmenekül. Mr. Watts marad csak, a furcsa alak, aki a régi paplakban él és néha piros bohócorrot vesz fel, így húzza feleségét maga után egy kézikocsin. A gyerekek Gülüszeműnek csúfolják a férfit. Ám rajta kívül nincs senki, aki tanítaná őket. Mr. Watts egy elnyűtt kötetből felolvassa az osztálynak a Szép reményeket, a történetet, amelyet barátja, Mr. Dickens írt. Dickens hőse, Pip hamarosan életre kel Matilda számára. Pipet olyan valóságos személynek látja, mint a saját anyját, s ezzel kezdetét veszi élete legnagyszerűbb barátsága. Ám nem Matilda hisz egyedül Pipben, és hamarosan kiderül, milyen veszélyeket rejt a képzelőerő egy háború sújtotta szigeten.(libri.hu)

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982824500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.04.14. 07:08:36

Ebből vagy egy sima gyerekfilmet, vagy pedig egy Faun Labirintusa szintű horror/gyerekfilmet lehet kihozni. Remélem az utóbbi mellett fognak dönteni :)

vrango 2011.04.14. 09:45:39

@Shyllard: Szerintem azért több értelmezés is lehet - bár a könyvet nem olvastam, csak az itteni szinopszist.
Hugh Laurie részvétele mindenesetre bíztató, és amúgy én bírtam a Szép reményeket is.

Mese92 2011.04.14. 10:59:58

Hugh Lauri-t nagyon csípem. De ez a sztori olyan giccsnek tűnik így. Jó lenne horrorbeütéssel.
süti beállítások módosítása