Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Dexter alkotói csinálják a Love, Scotch and Death filmet

2011.04.14. 18:38 koimbra 4 komment

James Manos Jr., a Dexter sorozat atyja fogja rendezni a Love, Scotch and Death filmet és ki mást kért volna fel a főszerepre, mint Michael C. Hallt. A főszereplő figuráját Manos saját magáról mintázta. A történet szerint a főszereplő egy stresszes vakációról hazatér, szüleit azonban hálószobájukban holtan találja, természetes úton hunytak el. Nem elég, hogy ott van zűrös fia, mániákus felesége és a szomszédok, de még egyezkednie kell az unszimpatikus temetkezési vállalkozóval és a különc pappal is meg kell találnia a megfelelő hangnemet. Ráadásul letartóztatják, mivel kicsinálta feleségének kutyáját. Hall mellé Vera Farmiga szerződött le. A forgatás novemberben indul, miután végeztek a Dexter új évadával.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532826366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.04.14. 19:24:22

Pofás fekete-komédia lesz belőle, de nemhinném, h különösebben emlékezetesebb lesz. A Dextert úgy sem fogják überelni :D

mr.roper 2011.04.14. 21:52:02

Michael C. Hall jöhett minden mennyísségben!!:-))(egy Dexter-rajongó)

Bodyfiú 2011.04.15. 12:08:36

@mr.roper: +1 (szintén Dexter rajongó)
süti beállítások módosítása