Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Másnaposok 2 karakter poszterek

2011.04.14. 21:37 koimbra 6 komment

Kivel ne fordult volna elő, hogy egy iddogálós este után felébredvén percekig meredt maga elé és próbálta felidézni, hogy mi történhetett. Előfordult, hogy új dolgokat hallott, esetleg elszégyellte magát vagy jót röhögött rajta. Talán más ruha volt vagy nem egy ismerős helyen ébredt. Az első Másnaposokban egy legénybúcsú torkollott nagy ivászatba, a reggelre négyből csak hárman voltak és nem emlékeztek semmire, úgy rakták össze, hogy milyen őrültségeket vittek végbe. A folytatás az elsőt másolja, de reméljük  más poénokat kapunk.

Címkék: poszter sequel hangover hangover 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272826899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.04.14. 21:41:50

Jót röhögtem ezeken az idézeteken, várós nagyon :D

Dean6 2011.04.14. 22:48:41

Én ezt nemzet aranya effektusnak hívom,amikor a folytatás fulra ugyan az csak más helyszínen.Szerintem itt is ez lesz.

tjunior 2011.04.15. 09:17:16

a kínai csókát minek hozták vissza, az első részben is erőltetett volt.

walter sobchak 2011.04.15. 14:17:01

@Dean6: Végre valaki ugyanezt gondolja. Én ezt amúgy az Üvegtigrishez szoktam hasonlítani; az (amúgy lezárt cselekményű) első rész nem várt kritikai és anyagi sikere után összedobnak egy második részt az eredeti szereplőgárdával, de mivel a sztorit nem nagyon lehet ésszerűen folytatni, ugyanazt adják be, csak itt minden nagyobb, drágább meg hangosabb. Lásd baba helyett majom, kihúzott fog helyett tetkó, Las Vegas helyett Bangkok, Doug helyett Amber :) öccse tűnik el, Tyson helyett meg Liam Neeson (aki ugye sajnos a vágószobában végezte)cameózik. Ja és ugyebár ilyenkor még több (idióta) poént is zsúfolnak bele, ami az élvezhetőség rovására megy. Ugyanez igaz pl. a Taxira is.
@tjunior: ebben is nagyon egyetértek. Maga a film baromi jó volt, de a kínai ripacskodása (amire rátett egy lapáttal a szinkron is) nagyon idegesítő volt, mégis azon röhögtek a moziban a legtöbbet... valószínűleg ezért is hozták vissza, és szerintem itt még idegesítőbb lesz, mert a trailer alapján fontos szereplővé fog előlépni.

Mindezek mellett én nagyon várom azért a filmet, és ez is moziban nézős lesz!

Mese92 2011.04.15. 14:29:43

Dagadt Jézusnak nincsen haja :) Durván fest. Várós, várós, várós...
süti beállítások módosítása