Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hogyan védekezzünk a kerti törpék inváziója ellen

2011.04.15. 11:44 koimbra 4 komment

Robert Zemeckis nagyon rákapott a motion-capturre, próbálta megkedveltetni a közönséggel ezt a technikát, ám művei nem hozzák a várt sikert. A Polár Expressz (Polar Express) még úgy ahogy normálisan teljesített, de  a Beowulf és a Karácsonyi ének (A Christmas Carol) már csúnya bukta volt. Zemeckis produceri felügyelete alatt jött létre az Anyát a Marsra (Mars Needs Moms) animációs film, ám ez alig érdekelt valakit, a Disney is az orrára koppintott.

Zemeckis is látta, hogy nem kell erőltetni a nagyobb költségvetésű alkotásokat, inkább egy 20-30 millió dollár körüli produkciót nézett ki magának. Producere lesz a Chuck Sambuchino könyve alapján készülő R kategóriás élőszereplős/CGI filmnek. A How to Survive a Garden Gnome Attack egy átfogó túlélési kézikönyv, amely felkészít arra, hogy miképp vegyük fel a harcot a kerti törpék inváziója ellen és hogyan védekezzünk ellenük.

A könyv promótálásához előzetes is készült


 

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr882827905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.15. 17:35:58

@ZF2: Miután a Gnómeó és Júlia nagy sikert ért el csak idő kérdése volt, hogy valami hasonlót készítsenek.:)

mr.roper 2011.04.16. 03:45:05

amúgy a Beowulf bukta felett értetlenül állok, szerintem az egy tetszetős kaland-eposz volt, bár Zemeckis visszatérhetne már a hagyományos élőszereplős filmek rendezéséhez.Igazából azt is kissé fejcsóválva fogadtam hogy Spielberg szintén animációs filmként követi el a Tin-Tin-t, de már túl vagyok az első sokkhatáson...:-))
süti beállítások módosítása