Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wahlberg két új produkciót nézett ki magának

2011.04.15. 17:34 koimbra 2 komment

Mark Wahlberg eléggé elfoglalt, táncrendje tele van. Jelenleg a Contraband remake-et forgatja, tervezgeti a The Fighter - A harcos folytatását, benne lesz az Uncarhted számítógépes játék alapján készülő filmben és még a Tedet is el kellene készíteni valamikor. Ez azonban nem tartotta vissza a színészt attól, hogy ő és üzleti partnere, Stephen Levinson feléppdelt a When Corruptin Was King fedélzetére, amelynek nem csak producere lesz, de a főszerepet is szeretné eljátszani. A forgatókönyvet Frank Baldwin írja Robert Cooley memorájából. Cooley egy chicagoi ügyvéd volt, aki nagy szerepet vállalt az Gambat műveletben, amelynek során a város maffiózóit elkapták és felszámolták a korrupciót.

A másik projekt az 1971-ben bemutatott Billy Jack akciófilm remake-je lenne. Korábban a DreamWorks már megpróbálta megvalósítani a feldolgozást Keanu Reeves-szel, de addig tököltek, hogy a jogokat vissza kellett adni. A történet egy volt zöldsapkásról szól, aki a vadlovak védelmére kel, miután azokat le akarják mészárolni és egy városszéli szabadszellemű  suli diákjait is szárnyai alá veszi.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322828702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.04.15. 17:40:31

A When corruption was king története érdekesnek tűnik.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.04.15. 17:41:44

A fightert még nem láttam, shame on me, de lehet annak folytatása??
süti beállítások módosítása