Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gillespie rendezi a zombisított Büszkeség és balítéletet

2011.04.18. 21:42 koimbra 1 komment

Jöttek mentek a rendezők a Büszkeség és balítélet meg a zombik (Pride and Prejudice and Zombies) regény filmváltozata körül, míg végül a Lionsgate Craig Gillespie-t, a Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl) direktorát szerződtette le. Először úgy volt, hogy David O. Russell vezényli le a projektet, de ő kilépett arra hivatkozva, hogy nem ér rá, helyére Mike White érkezett, ám ő is hasonlóképpen hagyta el a fedélzetet. David Slade neve is megfordult a tervezet körül, majd a regény szerzője Seth Grahame-Smith azon gondolkodott, hogy David Katzenberggel karöltve hozzák össze az alkotást. Most már jöhet a főszereplők keresése, mivel Natalie Portman is távozott már egy ideje.

Grahame-Smith Jane Austen klasszikus regényét parodizálta ki. A zombis átiratban csak úgy nyüszögnek az élőholtak és a Bennet lányoknak többször gyűlik meg ezekkel a bajuk. Még szerencse, hogy kiváló kardforgatók.

Címkék: miújság büszkeség és balítélet meg a zombik regényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42838114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.04.20. 06:19:43

ennek a hölgynek a képen kissé elkenődött az ajakfényezője....
süti beállítások módosítása