Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rendezők kerestetnek: Gotti, Expendables 2

2011.04.18. 22:11 koimbra 4 komment

Két fontos produkció rendezői posztja vár arra, hogy valaki betöltse. Az egyik a Gotti, amely a híres-neves és rettegett maffiacsaládról szólna, amiben John Travolta fogja megtestesíteni John Gottit, helyettesét pedig a maffiafilmekben jártas Joe Pesci játssza. Nick Cassavetes dirigálta volna az alkotást, ám arra hivatkozott, hogy nem tudja úgy ütemezni a forgatást, hogy ne ütközzön más munkáival, ezért elhagyta a fedélzetet. Mivel a Gotti család tanácsadóként veszi ki a részét a projektből szerintem megengedhető az a feltételezés, hogy a rendezőnek nem tetszett néhány dolog, de csak nem mondhatta, hogy a maffiával van gondja.

A másik rövid hír a The Expendables 2 háza tájáról érkezett. Sylvester Stallone a Deadline-nak újságolta el, hogy ő bizony nem fogja ledirigálni a folytatást, keresik a megfelelő utánpótlást. Pedig korábban felröppent az az info, hogy Sly melegíti ismét a rendezői széket.

Címkék: miújság gotti expendables 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr782838213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.04.19. 14:01:03

Mit nem adnék, hogy egyszer rendezhessek egy expandables, vagy valami hasonló filmet:D asszem tudnám mi kéne a népnek..:D

mr.roper 2011.04.20. 06:26:08

@COLT: :-)) ezt mindenképpen lájkolom, szerintem minden valamirevaló filmrajongónak megfordúl legalább egyszer ez a gondolat a fejében.YEAH!

mr.roper 2011.04.20. 06:27:59

amúgy ez a komolyan figyelő muksi a képen lesz a tetkószalonos a Másnaposok 2-ben??Neeson helyett?Durva tréfa...:-))

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.20. 10:03:16

@mr.roper: Ő lesz, igen:) Kíváncsi vagyok, hogy a Gottit ki rendezi, ki lesz olyan, akit a maffia úgy irányíthat, hogy az se le tojja.
süti beállítások módosítása