Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

DeWitt, Thirbly és Krasinski a Nobody Walks drámában

2011.04.20. 11:33 koimbra Szólj hozzá!

Ry Russo-Young, a You Wont Miss Me dráma rendezője készítheti el a Nobody Walks filmet, amelynek forgatókönyvet Lena Dunhammel közösen vetették papírra. Dunham írta és rendezte a Creative Nonfictiont és Tiny Furniture-t, amelyek kisebb költségvetésű alkotások voltak és az újabb dráma is hasonló büdzsével fog rendelkezni.

A főbb szerepekben Rosemarie DeWitt, John Krasinski és Olivia Thirbly fog játszani, legalábbis őket nézték ki az alkotók és egész jó úton haladnak a tárgyalások, hamarosan a szerződést is aláírhatják. A film egy los angeles-i család egy hetét fogja bemutatni, akik meghívnak magukhoz egy karizmatikus fiatal művészcsajt, aki azonban teljesen felforgatja addigi életüket.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722842097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása