Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik a Rex Mundi képregénysorozatot

2011.04.21. 15:29 koimbra 1 komment

A Warner stúdió szerezte meg a Rex Mundi képregénysorozat megfilmesítési jogait, a produkció elkészítésébe beszállt Johnny Depp cége, az Infinitum Nihil is, a színész producerként veszi ki a részét munkálatokból. A forgatókönyvre Brian Klugmant és Lee Sternthalt állították rá, ők dolgoztak a Tron: Örökségen (Tron Legacy) is.

A képregény 2003-tól 2009-ig futott, 38 szám jelent meg. A füzetek egy alternatív világ 30-as éveit mutatják be, ahol a Katolikus Egyháznak még mindig döntő szava van.  A cselekmény középpontjában egy patológus áll, aki vizsgálódni kezd egy papnak a rejtélyes halála körül. Azért is érdekelt az ügyben, mert a reverendás segített neki akkoriban, mikor elvesztette családját. Az eset azonban nem egyszerű és mire észbe kap, máris a Szent Grált próbálja megtalálni.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr212845214

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: consultor seo 2019.03.03. 07:54:36

Örülünk, Vincent? - Örülünk, Vincent?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boyzndahood 2011.04.21. 15:43:04

" A forgatókönyvre Brian Klugmant és Lee Sternthalt állították rá, ők dolgoztak a Tron: Örökségen (Tron Legacy) is."

Nem valami jó előjel ez szerintem , ha abból indulunk ki hogy a Tron Legacy egy katasztrófa volt szvsz...bár ott a rendezéssel is gondok voltak ,a párbeszédről nem is beszélve....
süti beállítások módosítása