Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Art of Getting By előzetes

2011.04.21. 12:10 koimbra 3 komment

Emma Roberts rálépett az apja által kitaposott ösvényre, Eric Robertsnek is szépen indult a karrierje, nézzük meg, hogy most miket vállal el. Emmának a Sikoly 4 lehetett volna hatalmas kiugrási lehetőség, sajnos a horror elég nyögvenyelősen kezdett a pénztáraknál. A fiatal színésznő legközelebb a The Art of Getting By alkotásban fog játszani, ami korábban Homework címen futott. Freddie Highmore játssza a másik főszerepet, aki egy gyors észjárású, ambícióktól mentes gimis srác lesz és akkor kezd magára lelni, mikor Roberts karakterével kezd lógni, aki régebben a szerelme volt. A forgatókönyvet Gavin Wiesen írta és a forgatáson is ő vezényelhetett.


 

 

Címkék: trailer the art of getting by

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412844721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.04.21. 12:39:26

A trailer-e nagyon tetszik, nem szeretem az olyan romantikus vígjátékokat, amikor egy kigyúrt szépfiú játsza a szerencsétlen, kissé külön fickót. Itt viszont szimpi az fsz (Freddie Highmore mennyire megváltozott, alig ismertem rá a kis Charlie-ra) és Emma Roberts is jól fest :)

Alex Mahone 2011.04.21. 12:55:52

Jó kis film lesz ez (A Nyár napjai nyomán?). Emma Roberts pedig... aranyos.

Shyllard 2011.04.21. 14:03:41

@Alex Mahone: Nekem is az jutott róla eszembe :)
süti beállítások módosítása