Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zemeckis visszatér az élőszereplős filmekhez?

2011.04.21. 15:11 koimbra 3 komment

Robert Zemeckis egy időre búcsút inthet a motion-capture filmeknek. Miután nem volt túl sikeres ezen a téren, így eléggé valószínűleg, hogy visszatér az élőszereplős alkotásokhoz. Zemeckisnek felajánlották a Flight rendezői posztját, amelyet már anno a DreamWorks is megpróbált megvalósítani. A forgatókönyv John Gatins, Az álmodó (Dreamer) és a Vasököl (Real Steel) írójának a tollából származik, aki elgondolkodott azon, hogy saját maga fogja levezényelni a produkciót, ám a stúdió mást akart a film élére.

A történet egy kereskedelmi légitársaság pilótájára fókuszál. Egy általa vezetett utasszállítóban üzemzavar lép fel,  sikerül elkerülni a becsapódást és épségben leteszi a gépet a földre, az utasok is megússzák az esetet. A férfi hőssé válik, bár később kiderül, hogy drog-és alkohol befolyásoltsága alatt ült a "kormány" mögé. A szakszervezet és a légitársaság is úgy dönt, hogy nem hozzák nyilvánosságra ezt az információt, a pilóta viszont úgy érzi, hogy nem érdemli meg a hős címet.

Zemeckis utoljára 2000-ben készített élőszereplős filmet, akkor kettő is érkezett a mozikba, az egyik a Számkivetett (Cast Away), a másik pedig  a Temetetlen múlt (What Lies Beneath) volt.

Címkék: flight miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82845183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinker_ 2011.04.21. 16:35:45

Bocsi, de a Cast Away volt az utolsó filmje. Mindkettő 2000-es, de a What lies Beneath nyáron, ez előbbi meg decemberben jött ki.

countrypecos 2011.04.21. 18:41:19

Csak nekem van olyan érzésem, hogy ezt Tom Hanksnak fogják adni? :P

Bru (törölt) (törölt) 2011.04.22. 10:35:14

Tíz éve várok erre! Csak most már így legyen! :D
süti beállítások módosítása