Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul a Barbár állatok film

2011.04.22. 11:47 koimbra Szólj hozzá!

Oliver Stone néhány hónapja tervezgeti, hogy megfilmesíti Don Winslow Barbár állatok (Savages) című regényét. Több színész is szóba jött, ám úgy tűnik, hogy végül John Travolta, Uma Thurman, Blake Lively, Salma Hayek, Taylor Kitsch, Aaron Johnson és Benicio Del Toro lesz látható a produkcióban.

A könyv tartalma: A jövő több mint rózsás a kaliforniai marihuána termesztés két királyának, Chonnak és Bennek. Mindenük megvan, ami csak kellhet: csajok, fű, napfény. Ám egy napon kapnak egy video üzenetet a Baja Kartelltől. A felvételen éppen hét drogkereskedőt fejeznek le. Az üzenet világos: vagy rajtunk keresztül értékesítitek a füveteket, vagy… Ben és Chon igyekeznek ellenállni, de a kartell elrabolja O-t, gyönyörű és szexis csajukat, a váltságdíj pedig húszmillió dollár. Eközben a kartell feje, Elena Lauter véres akciókban számol le riválisaival, majd Ben és Chon olyan ajánlatot tesz neki, amit nem utasíthat vissza. Emberek hullnak, akár a legyek, Ben és Chon pedig merész tervet agyal ki, amelynek eredményeként nemcsak O-t kapják vissza, hanem pénzüknél is lesznek. A terv tökéletes. A megvalósítás is annak indul, csakhogy…(moly.hu)

Travola játssza a kiégett DEA ügynököt, Livley alakíthatja O-t, míg Thurman O édesanyját, Pagut formálja meg. Ben és Chon bőrébe Kitsch és Johnson bújik, Del Toro meg ki más lehetne, mint drogkartell bérgyilkosa, Hayek pedig Elena szerepében domboríthat.

Címkék: miújság könyvből film savages

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732847147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása