Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruise politikust játszhat

2011.04.22. 11:34 koimbra 2 komment

Nagy harc folyt az Aranyhaj (Tangled) írójának, Dan Fogelmanek az új forgatókönyvéért, végül a Warner jött kis győztesen a licitháborúból. Fogelman korábban 2,5 millióért adta el a Crazy, Stupid,  Love romantikus vígjátékot ugyanennek a stúdiónak, most 2 millió dollárt szurkoltak le a kezébe és még kapni fog valamennyit, ha elkészült az egyelőre cím nélküli film.

Jelenleg Tom Cruise tartózkodik a fedélzeten, de még köttetett meg a szerződés, valószínűleg ez csak azután fog megtörténni, hogy keresnek egy megfelelő rendezőt. A cselekmény egy olyan fickó körül bonyolódik, akinek múltjában egyetlen sötét folt sincs, nincs mit titkolnia. Miután politikus lesz elköveti élete első hibáját: egy affér miatt csodálatos élete összeomlik.  Ezt követően hazatér szülővárosba, itt próbálja meg az eddig megszokott mederbe terelni életét és rendbe szeretné hozni kapcsolatait.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422847118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.04.22. 14:24:49

Bazz, már látom is Cruise félig lesütött fejét, ahogy a főúton sétál a kisvárosban, és az emberek összesugdosnak. Ő meg csak megy és megy... XD

a8zoli 2011.04.22. 20:01:08

a gyávák és hősökben is szenátort játszott ami sztem rém gyenge volt. a grossman projektet eröltetném a helyében. kellő bunkósággal az jó is lehet.
süti beállítások módosítása