Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gibson ismét együtt dolgozhat Randall Wallace-szal

2011.04.22. 13:42 koimbra 6 komment

Mel Gibson körül lecsendesedni látszanak a kedélyek, épp itt az ideje, hiszen hamarosan bemutatják a Beaver dramedyt, amiről jó kritikák születtek és már csak az kellene, hogy korrekt eredményt érjen el. A színész a Deadline-nak adott interjúban megemlítette, hogy megint együtt fog dolgozni Randall Wallace-szal, akivel közösen hozták tető alá a Rettenthetetlent (Bravheart). "Máris újabb dologba vágtam bele és igazán szórakoztató lesz. Nem tudom, hogy mi lesz belőle, de újra Randy Wallace-szal fogok dolgozni. Megírta a forgatókönyvét, már évek óta elkészült vele. Kiadott egy könyvet, aminek ő adaptálta a szkriptjét. Majdnem olyan, mint egy Alexandre Dumas regény" - mondta Gibson, majd hozzátette, hogy a történet eléggé vicces és egyúttal komoly felhanggal is bír, úgy gondolja, hogy nagyszerű és meg kell csinálnia. Azt is hozzátette, hogy a főszereplő nem ő lesz.

A Playlist úgy véli, hogy Gibson a Love and Honorról beszélt, amelyet Randall Wallace már 2003 óta próbál megvalósítani. A főhős Kieran Selkirk lesz, aki Benjamin Franklin küldöttségének a tagja lesz. Azért járulnak II. Katalin cárnő színe elé, hogy meggyőzzék arról, hogy ne álljon ki Anglia mellett az amerikai függetlenségi háborúban, II. Katalin szándéka szerint 20.000 orosz katonát vezényelt volna a britek megsegítésére. Ám mivel ekkoriban a kozákok lázadásával is törődni kellett, ezért a cárnő úgy határozott, hogy csak abban az esetben nem küldi katonáit harcba az angolok oldalán, ha Kieran segít leverni a kozákokat. Tavaly Selkirk szerepére Channing Tatumot tartották esélyesnek és úgy volt, hogy Anne Hathaway fogja játszani Beatrice-t, aki a cárnő udvarhölgye.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr462847463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.04.22. 17:52:45

És a vikinges dúrva filmmel végülis mi lesz?:O

COLT 2011.04.22. 19:44:07

A vikinges vérontás jöjjön már Gibsonnal a főszerepben.

gamegabor (törölt) 2011.04.24. 18:32:06

Mel olyan mint az amcsi Heller Ágnes :) Kilengései után hebegve kér elnézést, de azért ugyanaz az ember marad. Nagy játékos és kib. nagy színész!

COLT 2011.04.24. 19:51:06

@gamegabor: Ezért a szakma egyik legjobbja? Egyébként Gibson filmjeit nagyon bírom, mint magánember, már kevésbé. Nem az zavar hogy alkesz, hanem hogy nőket ver. MÉg ha ribanc az a nő, akkor se szabad megütni...

vrango 2011.04.26. 08:19:52

Szinte mindegy, mi csak valami új rendezés jöjjön tőle! (A színészkedéssel kapcsolatban úgy gondolom, hogy jó actor, de a rendezései hibátlanabbak a szerepléseinél (3 irektori munkájából 3 csillagos ötös - ja, a Darkmant nem láttam:P) - azokban valahogy túlságosan leuralja a vásznat erőteljes karaktere).
Mondjuk, a vikinges jobban hangzott, de én ebben a kozákosban is látok fantáziát:)
süti beállítások módosítása