Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kazinsky helyett más játszhatja Filit, a törpöt a Hobbitban

2011.04.25. 13:04 koimbra 1 komment

Robert Kazinsky elhagyta a Hobbit fedélzetét, a színész személyes okokra hivatkozott. A hírt Peter Jackson rendező jelentette be Facebook oldalán.

Jackson elmondta, hogy a színész lelkesedése és magával ragadó humora hiányozni fog a stábnak,  a film készítése azonban tovább zajlik. Kazinsky  kilépése nem hátráltatja a Hobbit forgatását és nem lesz kihatással a további munkálatokra. Jelenleg Bilbo jeleneteire koncentrálnak, itt nem szerepelnek a törpök, így Fili sem bukkan fel. Így marad idejük arra, hogy megleljék a megfelelő személyt, aki eljátszhatja a karaktert. Egyébként néhány napja Jackson megerősítette, hogy Ian Holm is látható lesz a produkcióban, azaz az idősebb Bilbo is fel fog bukkanni néhány percre.

Címkék: hobbit miújság könyvből film prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr872853881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gandalf Garaboncias 2011.04.25. 16:35:53

Robert Kazinskyért kár, nagyon lelkes volt, és az egyik legszimpatikusabb törp.

Sir Ian Holmnak viszont nagyon-nagyon örülök! :0)))
süti beállítások módosítása