Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ozzy Osbourne fia horrort rendez

2011.04.25. 20:59 koimbra Szólj hozzá!

Ozzy Osvourne fia, Jack horrort fog rendezni. A film címe Black Sabbath lesz, amely nem apja együtteséről fog szólni, csak annyi köze lesz hozzá, hogy felcsendül benne a híres-neves szám. A történetről nem árultak el semmit, így sajnálatos módon semmilyen részletet nem ismert. A forgatás év végén veszi kezdetét. Már csak az a kérdés, hogy a tervezet kötődik-e valamilyen szinten Mike Fleiss 2009-ben bejelentett Black Sabbath filmjéhez, amely a Next Films berkein belül formálódott és Tony Iommi, a Black Sabbath egyik alapítótagja-gitárosa is részt vett (volna) benne.

Jack producerként egyengette a God Bless Ozzy Osbourne dokumentumfllmet, amelyet nemrég fejeztek be és a Tribeca Filmfesztiválon már be is mutattak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr902855219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása