Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tim Story rendezi a Think Like A Man-t

2011.04.27. 20:59 koimbra Szólj hozzá!

Tim Story, az Amerikai taxi (Taxi) és a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) rendezője leszerződött a Hogyan gondolkodnak a férfiak filmre. A produkció Steve Harvey önsegítő könyvén fog alapulni. A főszerepet Kevin Hart fogja játszani.

A könyv tartalma:  Számos párkapcsolat fut zátonyra a rossz, vagy rosszul időzített kommunikáción. Azon, hogy a párok nem ismerik a másik gyengéit, hiányosságait – vagy csak nem akarnak ezekkel szembesülni. Steve Harvey és Denene Millner ezúttal a férfiak – sokszor tagadhatatlanul sajátos - szempontjait veszi sorba, az ő szemükkel és gondolataikkal próbálja szembesíteni a nőket. A kitűnő stílusban megírt kötet olyan kérdésekre keresi a választ, mint hogy Mi hajtja a férfiakat?, Mi mozgatja a férfiak cselekedeteit?, Miért hűtlenek a férfiak?, s nem utolsó sorban, miként szerezze meg a nő a hőn áhított karikagyűrűt. A szerző a nevét viselő Steve Harvey Morning Show-ban nap mint nap találkozott olyan nőkkel, akiknek az volt a problémája, hogy nem kaptak elég viszonzást, ezért csalódtak a férfiakban. Steve ezért elhatározta, hogy megismerteti a nőket a férfiak gondolkodásával. Amolyan férfi használati útmutatót tartanak a kezükben a kedves hölgy olvasók, akik ezen ismeretek birtokában vélhetően az irányítást is kezükbe vehetik párkapcsolataikban. A könyv 2009-ben abszolút No 1 volt az USA-ban, 3 hónapig vezetett minden bestseller listát, beleértve a The New York Times-t és az USA Today-t. Eddig 30 országban adták ki, 1,5 millióan vásárolták meg.(libri)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr542860456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása