Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírek

2011.04.27. 10:11 koimbra 1 komment

Vin Diesel túl keményen fogja kislányát

            Úgy érzi Vin Diesel, túl szigorú apa, és ezért néha lelkiismeret-furdalása van. Kislánya, a hároméves Hania például alig ehet édességet, és mindig bukósisakot kell viselnie, ha apukája biciklizni viszi, pedig azt borzasztóan utálja. – Biztos sokan úgy gondolják, rátelepszem a gyerekre, és bevallom, néha még nekem is ez az érzésem – vallja be az akciósztár. – De hát mit csináljak, ha a legjobbat akarom neki? Imádja például az édességet, különösen a gumicukrot, ami szerintem kilencven százalékban kőolajszármazékokból meg festékből készül, úgyhogy ha meglátom, már veszem is ki a kezéből. Persze nem örül neki, hiába magyarázom, hogy egészségtelen, és egyen helyette gyümölcsöt. A bukósisak-dolgot is minden alkalommal újra kell tárgyalni vele, ahányszor csak ráadom. Tényleg úgy néz ki benne, mint egy földönkívüli, pláne, mert nagyon csúnyán néz rám a pereme alól. Már most igaz nő, tudja, hogy mi áll jól neki, és a sisak esztétikai szempontból tényleg nem neki való.

            Vin Dieselt legközelebb a Halálos iramban-sorozat ötödik részében láthatjuk: a Halálos iram: Ötödik sebességben egy brazil dorgbáróval húz ujjat, miközben különleges ügynökök csapata is üldözi.


Az ausztrálok jó szuperhősök


Nagyon büszke magára Kenneth Branagh, hogy az ausztrál Chris Hemsworth-öt választotta a Thor című szuperfilm főszerepére. A 27 éves színész ugyanis fényesen bevált a mennydörgés isteneként, és így utólag Branagh úgy gondolja, európai vagy amerikai művésszel az eredmény kevésbé lett volna tökéletes. – Lássuk be, Thor elég faragatlan tuskó, legalábbis a történet elején – meséli a jeles Shakespeare-színész. – Azt hiszi, nyers erővel minden megoldható, és gondolkodás nélkül odacsap a pörölyével, ha valakire megharagszik. Ezt a nyerseséget Chris tisztán hozza, míg egy európai színész azért elgondolkodott volna, nem kellene-e belevinni egy kis Tarkovszkijt vagy Bergmant, megmutatva, milyen sebzett lelkű ez a karakter, mennyit tépelődik, titokban milyen démonok marcangolják őt belülről. Hát egy frászt! Thor egyszerű, mint a liftakna, és csak a cselekmény során kezd el fejlődni. Chrisben az is jó, hogy igazi haver, akivel azonnal szívesen meginnánk egy sört a kocsmában, nincs benne az a szofisztikált távolságtartás, ami sok európai színészt jellemez. A film elején Thor nagy marhaságokat csinál, de Chris szeme villanásából tudjuk, igazából jó gyerek ő, csak még ki kell járnia az élet iskoláját.

Mr. Bean is ott lesz Vilmosék esküvőjén

            Hosszú azon fontos emberek listája, akiket nem hívtak meg Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjére. Például az amerikai elnök azért nem lesz ott, mert elképesztően sokba kerülnének a biztonsági intézkedések, s a számlát a házasulandók családjainak kellene állnia, hiszen nem állami eseményről lesz szó. Viszont elmegy a jeles eseményre Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson, legalábbis angol lapok tudni vélik. Ha a protokollosoknak van egy kis esze, nem az első sorba ültetik, mert ki tudja, hátha hirtelen olyan grimaszt vág, hogy nevetésbe fullad a ceremónia.

            Rowan Atkinsont hamarosan Johnny Englishként láthatjuk viszont, s ezúttal az X-aktákból ismert Gillain Anderson oldalán menti meg a világot.

Cápák közé vetették Rihannát

            Javában tart Hawaiion a Battleship című szuperprodukció utóforgatása, és a stáb nem panaszkodhat arra, hogy unalmasan telik a munka. A sztori szerint egy hadihajó-flotta földönkívüliekkel találkozik, és az ufók komoly kárt tesznek a vízi járművekben. Az egyik jelenetben vízbe esik egy csatahajó személyzete, köztük Rihanna is, a film egyik főszereplője. A felvétel a nyílt tengeren készült, ahol cápák úszkálnak, az énekesnő azonban nyugodtan vállalta a jelenetet. Védelme érdekében két motorcsónak is várakozott a közelben, benne szigonypuskákkal felszerelt biztonsági emberekkel, hogy szükség esetén azonnal közbeléphessenek. „Én be nem ugrottam volna a vízbe, ő azonban nyugodtan lubickolt, miközben többször újravettük a jelenetet – meséli Rihannáról Peter Berg, a film rendezője. – Mindenki csodálkozott, milyen kemény csaj. Ismerik pár színésznőt, aki hisztizett volna, vagy eleve el sem vállalja a jelenetet.”

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792857741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.04.27. 18:31:00

hát tényleg, micsoda kemény csaj,h cápák közé ugrál és még csak nem is hisztizik, űűűű meg áááá

továbbá atkinson nem egyenlő mr.bean-nel

az ausztrálok meg ezek szerint nem túl szofisztikát színészek, csak kőbunkók?

már csak a gumicukrot és a sisakot nem értem mit keresnek itt
süti beállítások módosítása