Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Walker a Vehice 19-ben

2011.04.27. 11:02 koimbra 2 komment

A dél-afrikai Mukunda Michael Dewil írta a Vehicle 19 thriller forgatókönyvét, amelyet tavaly mindenki körbedicsért. Paul Walker képbe kerülésével indult be igazán a projekt, a színész nem csak a főszerepet vállalta be, hanem producerként is egyengeti a film útját. A rendezői székből Dewil osztogathatja az utasításokat, az úriember egyébként eddig csupán egyetlen alkotást készített, a Retributiont elvileg idén mutatják be.

A tervek szerint nyáron kezdődne a forgatás Dél-Afrikában. Walker éppen a Halálos iramban: Ötödik sebességet reklámozza, aztán szusszan egyet és fejest ugrik a Vehicle 19 munkálataiba. Walker egy turistát játszik, aki kibérel egy autót, amiben tudta nélkül egy fontos tanú bújt meg, az illető igen fontos bizonyítékok birtokában van, ezekkel lecsukathatná a helyi korrupt zsarukat. 

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82858816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.04.27. 14:14:11

Ez a csávó mindig autózik?!
:D:D

game ower 2011.04.27. 18:44:28

Ezzel a Paul Walker gyerekkel nem tudok mit kezdeni.Se nem jó,se nem rossz katagória.Nem is éretem mit keres a jobb filmekben???Meg unalmas is!
süti beállítások módosítása