Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pace és O'Gorman a Hobbitban

2011.05.01. 18:15 koimbra 2 komment

Peter Jackson már forgatja a Hobbit két részét, de még mindig hoznak újabb színészeket a fedélzetre. Kiderült, hogy Lee Pace és Dean O'Gorman szerződött le a produkció egy-egy mellékszerepére.

Pace játszhatja Thranduil Tündekirályt, aki Legolas apja volt. A király többször vonult háborúba az orkokkal és az óriáspókokkal, de még a törpök ellen is harcolt. 2941-ben foglyul ejtette Thorint barátaival együtt. O'Gorman pedig Filit kelti életre, a törpöt Robert Kazinsky alakíthatta volna, a színész viszont pár napja személyes okokra hivatkozva kilépett.

"Mindig nehéz megtalálni a megfelelő színészt egy Tolkien adaptációkhoz, különösképpen a tünde karakterekhez, ám Thrandiul szerepére mindig is Lee volt az egyetlen jelöltünk. Nagyszerű fogja játszani. Néhány évvel ezelőtt játszott a Zuhanásban  és szerintem abban remekül kiválóan formálta meg karakterét, azóta reménykedtem, hogy majd egyszer együtt tudunk dolgozni. Mikor szóba került, hogy kinek kéne bízni Thranduilt azonnal Lee neve merült fel." - mondta Jackson.

Címkék: hobbit miújság prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82869463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dalamar 2011.05.01. 18:31:54

"Néhány évvel ezelőtt játszott A sejtben"

Inkább a "Zuhanás" című film akar az lenni. Igaz, mindkét filmet ugyanat rendezte (Tarsem Singh)
süti beállítások módosítása