Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elba Luke Cage, Alexander X-23-ast játszaná, ha lehetne

2011.05.02. 13:53 koimbra 1 komment

A Thor sajtókonferenciáján Idris Elbát arról kérdezték, ha lehetősége nyílna rá, kit játszana el a Marvel világából. A színész azt felelte, hogy Luke Cage-et formálna meg.

A sebezhetetlen, nagy erejű hős mozis kalandját a Marvel is betervezte, Tyrese Gibson és Jamie Foxx neve keringett a produkció körül, nemrég pedig Isaiah Mustafa beszélt arról, hogy elvállalná a szerepet, találkozott is a fejesekkel.

Jaimie Alexander egy másik asgardi harcost, Sifet játszotta, ő legszívesebben X-23-at keltené életre, ha alkalma adódna rá. X-23-at Wolverine DNS-éből hozták létre, amely a tárolás során megsérült. A lány is rendelkezik az öngyógyító képességgel, ráadásul neki nem csak a kezében, hanem a lábában is vannak behúzható adamantium karmok. Könyörtelen gyilkost neveltek belőle, később megszökött és csatlakozott az X-Menhez. Sajnos egyelőre nem jelentették be, hogy a figurát a vásznakra szeretnék költöztetni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812871641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.05.02. 15:47:04

x-23 nem kell, Luke Cage jöhet.
(mondjuk akkor örülnék, ha Sticky Fingaz játszaná. :D:D:D)
süti beállítások módosítása