Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dunst, Caplan és Wilson a Bachelorette vígjátékban

2011.05.03. 19:05 koimbra Szólj hozzá!

A menyasszonyos-vígjátékokkal szépen lehet keresni, jövő héten is érkezik egy az amerikai mozikba, ám nem kell attól félni, hogy a Bridesmaids lesz az utolsó ilyen produkció. Will Ferrell és Adam McKay produceri felügyelet alatt fog megvalósulni a Bachelorette komédia, ehhez már sikerült is megnyerni néhány színésznőt. Egyelőre Kirsten Dunst, Lizzy Caplan és Casey Wilson mondott igen a felkérésre, ők Adam Scott oldalán domboríthatnak.

A filmben esküvőre készülődik Wilson karaktere és meghívja azt a három csajt (Caplan és Dunst mellé még szerezni kell még valakit) is, akik a gimiben folyamatosan Malacarcúnak becézték. Sőt mi több, koszorúslányoknak kéri fel őket, akik nem értik a dolgot, de elmennek a lagzira. Nem is sejtik, hogy a menyasszonynak nagy tervei vannak velük. Scott lesz Caplan gimis szerelme, aki szintén kap egy meghívót és egy nála sokkal fiatalabb hölggyel jelenik meg az eseményen.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr612875177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása