Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Frankenstein's Army előzetes - megint náci zombik

2011.05.03. 12:58 koimbra 5 komment

A náci zombulást már többször is ellőtték, itt volt nekünk a norvég Náci zombik (Dead Snow) és A helyőrség (Outpost), de a Frankenstein's Army is hamarosan beállhat ebbe a sorba. A rendezői teendőket Richard Raaphorst látja el, aki eleddig csak reklámfilmeket készített, a forgatás pedig szeptemberben veszi kezdetét, ám máris van egy előzetes.

A II. világháború vége felé az oroszok benyomultak Németországba, a nácik azonban még mindig próbálkoznak. Tudósaik egy titkos laborban Dr. Victor Frankenstein naplóját felhasználva azon kísérleteznek, hogy megpróbálják feltámasztani a halott katonákat. Hitler utolsó kétségbeesett lépése, hogy elkerülje a szégyenteljes vereséget. Jövőre egyébként nem csak a német zombikatonák lepik el a mozikat, hanem elvileg jön az Iron Sky is, ahol a Hold felől érkezik a támadás

Címkék: trailer horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502874308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-Bird 2011.05.03. 15:36:20

Khm, khm... nem mai agymenése ez a bácsinak. Jó pár éve is készült ilyen promó videó. Ezek szerint most ebből tényleg lesz film? Vagy csak egy újabb álelőzetesről lenne szó?

Korábbi zombi-nácis cuccai (amik szerintem még jobbak ennél):

www.youtube.com/watch?v=x-PpUygrwKg

www.youtube.com/watch?v=9cCdZr5bRFM&feature=related

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.05.03. 19:07:00

@B-Bird: Ez kifejezetten a filmhez készült, szóval úgy tűnik, hogy jövőre egy ilyesmire is jegyet válthatunk.

Atkakukac1989 2011.05.03. 21:02:26

@koimbra: Nem is ez a legdurvább,, hanem az, hogy nincs is trendje vagy oka ennek az egész náci zombis dolognak, mégis egyre jobban előkerülnek ilyen témák.

Fura, hogy így meglovagolják ezt az egészet.

megnevezhetetlen · http://www.facebook.com/xyzdg1981 2012.01.13. 01:12:59

Sztem van köze a WCS-hez; gondolom voltak ott olyan ötleteik a srácoknak, amiket olcsóbban és kevesebb idő ráfordításával össze tudtak most hozni, hát összehozták; talán felhasználnak kész felvételeket is, ha vannak (a WCS félúton, tőkehiány miatt állt le)
süti beállítások módosítása