Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hamarosan hozzálátnak az Elátkozott város remake-hez

2011.05.03. 17:58 koimbra Szólj hozzá!

Nicolas Winding Refn 1996-ban mutatkozott be az Elátkozott város (Pusher) filmmel, amely még két folytatást is megért. A Vertigo Films az Embargo Filmsszel karöltve készítik el az angol nyelvű remake-et, a rendezői székbe Luis Prietot ültették, tőle a Tűzpillangókat (Mariposas de Fuego) és a  A rövidek éjszakáját (The Night of the Shorts ) ismerhetjük. A főbb szerepekre Richard Coyle, Bronson Webb, Paul Kaye és a szupermodell Agyness Deyn szerződött le.

A remake-ben egy Frank nevezetű karaktert fog állni a középpontba, a londoni drogdíler egy hetét ismerhetjük meg. Szórakozással teli élete hirtelen a feje tetejére áll, a barátai hátat fordítanak neki, egyre inkább az erőszak kerül az élőtérbe, bárhova is megy nincs biztonságban. Nem áll senki mellette és nem tudja sehol meghúzni magát.

Az egyik producer maga Refn lesz: "Az Elátkozott város indította el karrierem, a Prieto rendezésében készülő produkció egy izgalmas vállalkozás lesz. Ez egy magával ragadó elbeszélés  klasszikus történettel, amiben erős karaktereket ismerhetünk meg. Az, hogy a saját figuráimat, Franket és Tonyt a világ egyik legváltozatosabb és legszínesebb városába, Londonban látom viszont olyan lehetőséget biztosított, amelyet nem hagyhattam ki." - mondta Refn

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr292874992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása