Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Ledge előztes

2011.05.03. 10:22 koimbra 1 komment

Gavin fiatal egyetemi prof, akinek feltett szándéka, hogy egy magas épületről leveti magát a mélybe. A helyszínre kiérkező detektívre, Hollsra hárul a feladat, hogy a férfit lebeszélje az öngyilkosságról, ám szűkös a határidő, mert kiderül, hogy Gavin még  déli 12 óra előtt le akar ugrani. Ahogy beszélgetésbe elegyednek kiderül egy s más, így azt is megtudjuk, hogy miért akar véget vetni az életének.

Matthew Chapman dirigálta a drámát, aki már több évtizede, hogy nem állt kamera mögött, a 80-as években tett le néhány művet az asztalra, azóta csak egy-két alkotásban működött közre producerként. Charlie Hunnam játssza a főszereplőt, a zsarut Terrence Howard formálja meg és jelen lesz Patrick Wilson, no meg Liv Tyler is.

Egyre több és több film nyúlt a 3D csodálatos erejéhez, a The Ledge azonban a negyedik dimenzióba jutattja el a nézőt: az érzelmi üresség szakadéka fölött lebegő szenvedő lélek világát mutatjuk be. A The Ledge az a produkció, amiért független filmkészítő lettem és amiért tovább szenvedek a független filmkészítés lövészárkaiban. - mondta Michael Mailer, a producer.

Címkék: drámaelőzetes the ledge

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr562873934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása