Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Donalsdon rendezi a Cities pénzügyi thrillert

2011.05.04. 13:28 koimbra Szólj hozzá!

Roger Donaldson utoljára három éve jelentkezett mozifilmmel, akkor A banki meló (The Bank Job) rablós-átverős produkciót tette le az asztalra, idén a Hungry Rabbit Jumps thrillert láthatjuk prezentálásában, de nem fogja ismét évekre kivonni magát a forgalomból. A Cities című tervezetre sikerült leszerződtetnie Clive Owent és A gettómilliomosban megismert Anil Kapoort.

Három egymással összefüggésben lévő szálon fog folyni a cselekmény. Az elsőben egy new york-i férfit ismerhetünk meg, aki egy fedezeti alapot kezel és látszólag megvan mindene: pénz, nő, hatalom, ám ennél többre vágyik. A másik szál egy londoni párra koncentrál, éppen új házat szeretnének vásárolni. Az utolsóban pedig egy zsaru próbálja felszámolni a korrupciót Mumbaiban, de nem csak az ingatlan spekulánsokkal gyűlik meg a baja, hanem kollégáival is. Ezen emberek sorsa összefonódik, pedig soha életükben nem is találkoztak egymással.

Októberben veszi kezdetét a pénzügyi thriller forgatása, New Yorkban, Londonban és Mumbaiban fog dolgozni a stáb.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr472877024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása