Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Weisz, a gonosz boszi

2011.05.04. 13:08 koimbra 1 komment

Sam Raimi hamarosan hozzálát következő filmjéhez, méghozzá a közismert Ózt, a nagy varázslót állítja a középpontba. A rendező nem a rengetegszer elmesélt sztorit viszi a vászonra, hanem azt mutatja be, hogy Óz miképp került át ebbe a világba, ahol boszorkányok hadakoznak egymással.

A főhőst James Franco kelti életre, aki A majmok bolygója remake után ismét nagyobb költségvetésű produkcióban játszhat, illetve korábban már sikerült megnyerni Mila Kunist, aki a három főboszorkány közül az egyik fogja játszani. Rachel Weisz lesz Evanora, aki Kunis seprűn lovagoló karakterének a nővére és megpróbálja átcsábítani testvérét a sötét oldalra. Evanora nagy tervei között szerepel, hogy ő irányíthatja ezt a vidéket, ám Óz beleköp a levesébe.

Címkék: óz miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72876958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.05.04. 17:54:41

Rachel Weiszt nem nagyon tudom elképzelni gonosz szerepben. Viszont Mila Kunis és James Franco miatt mindenképpen megnézem majd a filmet.
süti beállítások módosítása