Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Baruchel két forgatókönyvet ír

2011.05.05. 12:01 koimbra Szólj hozzá!

Jay Baruchelt eddig komikusi szerepeiről ismerhettük meg, ám a színész vett egy 180 fokos fordulatot és két olyan forgatókönyv megírására szerződött le, amelyek köszönő viszonyban sincsenek a vígjátékkal. Baruchel mindkét szkriptet Jesse Chabottal veti papírra.

Az egyik feladat az, hogy a Kickstart Comics kiadványának a Random Acts ofs Violence-nek írják meg szkriptet. Ebben két fickót ismerhetünk meg, aki megalkotnak egy képregényfigurát, Slashermant. Egész szép sikert érnek el a képregényekkel, azonban nem sokkal később a horroralak életre kel.

Az Exorcism Diaries Mark Opsasnick regénye alapján készül. A történetben egy riporternő a főszereplő, aki a világ leghíresebb ördögűzésének a történetébe veti bele magát, majd ugyanaz az ártó szándékú entitás őt is üldözni kezdi.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842879472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása