Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Gomorra rendezője készíti a Big House-t

2011.05.06. 18:17 koimbra Szólj hozzá!

Matteo Garrone a Gomorra filmjével több fesztivált is megjárt, Cannes-ban az Arany Pálmát ugyan nem kapta meg, de a Fesztivál Nagydíját hazavihette. Az olasz rendező hozzálátott a Big House-hoz, a tervek szerint 11 hétig forgatnak Rómában és Nápolyban. A főbb szerepeket Aniello Arena és Loredana Simioli játsszák. A forgatókönyvet Ugo Chiti és Massimo Gaudioso írják, a jóemberek már dolgoztak együtt Garronével nem csak a Gomorrán, hanem a L'imbalsamatore, Primo amore és Estate romana filmeken.

A történet részletei nem ismertek, egyelőre csak annyit tudni, hogy a tévé iparra, a valóságshowk-ra fognak koncentrálni, de nem kerülik ki azt a témát sem, hogy többen azonnal híresnek képzelik magukat, miután feltűnnek egy ilyen műsorban.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362882926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása