Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik Shakur 90-es években írt forgatókönyvét

2011.05.06. 15:55 koimbra 1 komment

Tupac Shakur 1996-ben a rácsok mögé került, 11 hónapig élvezte a fegyház vendégszeretetét, ekkor írta meg  a Live 2 Tell forgatókönyvét. Preston Holmes producer  még a sitten felkereste a hip-hop legendát, hogy tárgyaljanak egy ebből készülő lehetséges filmről. Azt nem tudni, hogy miért kellett másfél évtizedet várni arra, hogy körvonalazódjon a film. Holmes az NStar Studiosnál próbálhatja összehozni a 11 millió dollárba kerülő produkciót, a produceri teendőkbe Shakur édesanyja is besegít. Ők egyébként már dolgoztak együtt a 2003-ban bemutatott Tupac: Resurrection dokumentumfilmen is.

A történet egy tini srácról szól, aki már egész fiatalon belecsöppent a kábszerek világába és gyorsan kivívta magának a tiszteletet, ő lett a helyi kiskirály, a drogbáró. Azonban úgy dönt, hogy nem így akarja leélni életét és megpróbál hátat fordítani ennek a világnak.

"Tupac egy zseni volt,  ráadásul ebben a világban élt, ismerte ezt a közösséget, így tudatában volt, hogy a fiataloknak mivel kellett megküzdeniük. Akárcsak 1985-ben, úgy 2011-ben vagy 2012-ben is ugyanúgy képes megérinteni a fiatalokat. " - mondta Ivan Juzang, az NStar marketing osztályának a vezetője.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122882523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boyzndahood 2011.05.06. 16:31:13

"Tupac egy zseni volt" Ez így van.Nem csak rapper volt hanem egy költő.Imádom a munkásságát ,meg magát az embert is (L)
süti beállítások módosítása