Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

X-Men: First Class karakter trailer: Mystique

2011.05.06. 18:25 koimbra 3 komment

Úgy tűnik, hogy a First Classból minden karakter kapni fog egy külön kis előzetest, így a szárnyas lányt és a teleportáló lényt is jobban meg fogjuk ismerni, vagy legalább tudni fogjuk, hogy kicsodák. Ezúttal Mystique-et nézhetjük egy percben, bár a nagy részét már láttuk Bestia videójában. Az alakváltó hölgy később Magneto csapatát fogja erősíteni, a karaktert Jennifer Lawrence formálja meg, számára a lökést a nagyobb filmek felé a Winter's Bone dráma-thriller adta meg.

Címkék: x men prequel képregényből film x men first class

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr132882935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.05.06. 18:59:38

Végre van egy igazán nyomós okom, hogy megnézzem ezt a filmet moziban. Eddig nem nagyon érdekelt, de tegnap láttam a Winter's bonet, és Jennifer Lawrence színészi játéka lenyűgözött. Őmiatta, már biztosan beülök a moziba.

A nép fia 2011.05.06. 21:34:42

Kíváncsi vagyok, mikor jön Mese92, hogy megmondja: ez a csaj még mindig pufi és úgy néz ki, mint egy jóllakott óvodás. :-D

Shyllard 2011.05.06. 21:46:12

Eddig rühelltem Mistique-t, mint a szutykot, mindigis irritáló kis kígyó volt, de Jennifer Lawrence sztem tuti kihozzam majd a karakterből a maximumot :)
süti beállítások módosítása