Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fraser a Four Kingsben

2011.05.07. 14:49 koimbra 5 komment

Brendan Fraser egyre lejjebb és lejjebb csúszik. Vajon van kiút számára? Egy biztos, hogy az nem a Four Kings lesz. Mégpedig azért, mert Damien Lee dirigálja a történelmi drámát, az úriember pedig leginkább a DVD piacon ismert. Lee készítette a Fogságban (Agent Red) akciófilmet és a Sacrifice-t, előbbiben Dolph Lundgren, utóbbiban Cuba Gooding Jr. játssza a főszerepet

Az alkotás azokban az időkben játszódik, mikor Észak-Amerikában a franciák és az indiánok csatáztak egymással. Fraser Lord Francis Nicholson ezredest, a rendkívül vagyonos úriember saját zsebből finanszírozza a háborút, a nagy terve pedig az, hogy ezen a helyen egy utópisztikus társadalmat teremt meg.

A másik projekt a William Tell 3D lesz, ami Tell Vilmos legendáját eleveníti fel. Nick Hurran, a Ki vagy, doki (Doctor Who) és a Prisoners sorozatok rendezője vezényli le a produkciót. A producerek azt remélik, hogy Anna Paquint és Til Schweigert is le tudják szerződtetni a műre. Előbbi Zorát, Tell feleségét, utóbbi pedig Germann Gesslert játszani, aki arra utasította az íjászt, hogy lője le fia fejéről az almát.

 

Címkék: tell vilmos miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162884977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.05.07. 18:28:05

kár Fraserért, valaha jó színész volt

egy csomó kritikán aluli film után vajon vissza lehet térni az élmezőnybe?

Sanosuke 2011.05.07. 19:02:16

egy Múnia five-al biztosqn :D

Ju$t an0th3R $taR^ 2011.05.08. 13:20:54

Tenyleg pusztan erdeklodesbol, de Fraser mikor volt a topon? Mikor lattuk ot szinvonalas, igenyes filmekben (Mumia nem er, az sem volt az)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.05.08. 13:22:51

@Sanosuke: Be van tervezve, de gondolom a harmadik rész gyengébb amcsi eredménye után nem akarnak igazán sietni

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.05.08. 13:25:34

@Ju$t an0th3R $taR^: Na mondjuk, gyakorlatilag alig volt egy-két igen-igen szép sikere. De színvonalas filmekben igenis játszott: Ütközések, Lélegzet, A csendes amerikai
süti beállítások módosítása