Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

F. Gary Gray rendezi Worthington élete rablását

2011.05.09. 20:42 koimbra Szólj hozzá!

Utoljára 2009 novemberében hallhattunk a The Last Days of American Crime képregény megfilmesítéséről, illetve annak tervéről. Akkor már Sam Worthingtont sikerült megnyerni a produkció mellé, de az elmúlt hónapok alatt sajnos nem sok információval szolgáltak. Most kiderült, hogy a tervezet nem került parkolópályára, hanem igenis el fog készülni a mozis verzió. A rendezésre F. Gary Grayt, a Törvénytisztelő polgár (Law Abiding Citizen) és Az olasz meló (Italian Job) kérték fel. A forgatókönyvet a képregény alkotója Rick Remender vette kezelése, majd William Monahan kezébe került a szkript, jelenleg Karl Gajdusek végzi rajta a végső simításokat.

A történet a közeli jövőben játszódik Amerikában. A kormány sikeresen létrehozott egy olyan technológiát, amellyel elnyomnák a bűnözői hajlamot, azaz többet senkinek nem fordulna meg a fejében, hogy lopjon, öljön, stb.. Hamarosan aktivizálnák a szerkezetet, ezért Graham Bricknek gyorsan kell dolgoznia, hogy kivitelezze és végrehajtsa élete rablását. Worthington egy Kevin Cash nevezetű alakot formál meg, aki profi a széfek feltörésében.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr642891153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása