Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nispel dirigálja a Backmask horrort

2011.05.09. 22:07 koimbra Szólj hozzá!

Marcus Nispel új filmjére még várni kell, a Conan csak hónapok múltán érkezik a mozikba. A rendező következő műve nem egy remake lesz, pedig már azt hihette volna az ember, hogy folytatja ezt a kitaposott utat. A Backmask horrorhoz még nem lelték meg a megfelelő színészeket, de hamarosan őket is meglelik.

6 tini veszettül jól szórakozik, folyik a pia, van elég drog, bömböl a zene és adnak a "romantikának" is. Véletlenül rátalálnak egy régi felvételre, a fiatalok visszafelé játsszák le, úgy gondolván, hogy így valamiféle sátáni/túlvilági üzenettel lesznek gazdagabbak. Ezzel csak azt érik el, hogy rosszindulatú szellem beférkőzik a csoportba, testről testre vándorol. Hamarosan kiderül, hogy a "jelenség" csupán valamit el szeretne mondani.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732891509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása